Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Provincie
West-Vlaanderen en
de Stad Oostende

News

Deel jouw selfie in de Ensor en Spilliaert museumvleugel met #muzee #ensor en win een FUJI INSTAX MINI!

Museum freaks opgelet! Mu.ZEE heeft nu een te gekke actie waarmee jij de kans krijgt om een Fuji Instax Mini te winnen. Doe je mee?

1. Ga naar Mu.ZEE;
2. Maak een selfie met James Ensor op de achtergrond
in de Ensor en Spilliaert museumvleugel;
3. Post de foto op Instagram of Facebook met #muzee #ensor


 

De winnaar wordt op 3 oktober 2016 bekend gemaakt!


Actievoorwaarden

Deelname aan deze actie en het daarmee kans maken op één Fuji Instax Mini geschiedt middels het plaatsen van een “selfie” in de Ensor en Spilliaert museumvleugel van Mu.ZEE Oostende op je persoonlijke Facebook of Instagram met de hashtags #muzee #ensor.

Met “selfie” wordt gedoeld op de volgende definitie: een selfie is een zelfportret, doorgaans gemaakt met een digitale camera of een smartphone, waarbij de foto genomen is door de persoon die erop afgebeeld staat. Eén van de typische kenmerken is dan ook dat op de foto te zien is dat de persoon die is afgebeeld de camera vasthoudt.
De actie loopt van 20 juli tot 30 september 2016.

Alle personen die tussen 20 juli en 30 september 2016 een selfie of foto hebben geplaatst op hun Facebook-, of Instagram-account met de hashtags #muzee #ensor maken kans op de hierboven genoemde prijs.
 

Deelnemers mogen onbeperkt selfies of foto’s plaatsen op Facebook of Instagram met de hashtags #muzee #ensor om kans te maken op de hierboven genoemde prijzen.

Mu.ZEE Oostende bekijkt alle inzendingen na 19 juli 2016 en bepaalt voor 30 september 2016 de winnaar.

De winnaar worden uiterlijk 3 oktober 2016 via het door hun gebruikte account op de hoogte gesteld van hun prijs.

Over de uitslag van de actie en de winnaars kan niet gecorrespondeerd worden.


Disclaimer
De bedrijven Facebook en Instagram zijn niet betrokken bij deze actie en kan bij deze actie ook niet in relatie worden gebracht. De ontvangen persoonsgegevens worden niet aan Facebook, Instagram of andere partijen doorgegeven. Mu.ZEE Oostende gaat vertrouwelijk om met de ontvangen persoonsgegevens en zal deze nimmer aan derden doorgeven.

 Overview news >>