Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Provincie
West-Vlaanderen en
de Stad Oostende

News

Chambres d’O zoekt woonkamers!

27-29 januari 2017

 

In het laatste weekend van januari 2017  vindt de derde editie plaats van het winterse huiskamerfestival Chambres d’O.  Chambres d’O is een organisatie van Kunstvaarders vzw die vijf culturele actoren in Oostende samenbrengt nl.  Vrijstaat O., TAZ, De Grote Post,  Mu.ZEE en FFO. Het festival  brengt niet alleen dans, muziek, theater, film en beeldende kunst van zowel  jonge als gevestigde kunstenaars, maar het wil ook Oostende en haar inwoners beter leren kennen en de band tussen de Oostendenaren zelf versterken!  Het publiek wordt naar nieuwe en minder vertrouwde plekken gebracht, naar diverse podia en (ongekende) ontmoetingsplaatsen. Wie herinnert zich niet het wondermooie optreden van Chantal Acda of Frie Maline,  de subtiele dans van Yentl De Werdt en Sattar Khan, het intrigerende verhaal van Yinka Kuitenbrouwer, de grappige clapping group van Audrey Cottin of het ontroerende Vergeet-mij-liedje van de Stichting Nieuwe Helden …  het succes van Chambres d’O is niet weg te denken zonder de hulp van Oostende en haar bewoners!

 

Voor 2017 zoekt Chambres d’O opnieuw  tientallen gastvrije woonkamers verspreid over Oostende: voel jij je geroepen om jouw  eetplaats, salon of keuken openstellen, vind jij het leuk om niet alleen Oostendenaren  maar ook gasten van buiten Oostende te verwelkomen of wil jij de kunstenaar een slaapplaats aanbieden, neem dan contact op huiskamer@kunstvaarders.be

 

Praktisch

Chambres d’O 2017 – 27-29 januari 2017: Vrijdagavond 27 januari vanaf 18 u; Zaterdag 28 ( tussen 10 en 20 uur) en zondag 29 januari 2017 ( tussen 10 en 17 uur)  

 



Overview news >>