Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Provincie
West-Vlaanderen en
de Stad Oostende

News

Chambres d'O


Chambres d'O

Wat is er gezelliger dan de donkere winterdagen samen lekker binnenskamers door te brengen? Chambres d’O brengt een hartverwarmend festival met muziek, theater, dans, literatuur en beeldende kunst.
Maak je klaar vanaf 29 januari tot en met 31 januari 2016 voor een unieke belevenis, in gastvrije huiskamers, vol onverwachte ontmoetingen waarbij (mede)stadsbewoners jou in hun salon, aan de keukentafel, in de slaapkamer … uitnodigen en artiesten je op enkele luttele meters verrassen. Vanaf deze editie kiezen de organisatoren elk jaar een andere Oostendse wijk: het Westerkwartier bijt de spits af!

Chambres d’O kadert in de campagne ‘Winters uitwaaien in Oostende’ van Toerisme Oostende en is een organisatie van Kunstvaarders vzw, die de krachten bundelt van vier culturele actoren in Oostende: cc De Grote Post, Mu.ZEE, TAZ en Vrijstaat O. Andere culturele activiteiten die kaderen in de campagne 'Winters uitwaaien in Oostende' zijn De Nacht van de Musea en Galerijen, Liefde tussen de Lijnen en  Postival

Bekijk hier het volledige programma klik hier

 


Overview news >>