Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Provincie
West-Vlaanderen en
de Stad Oostende

News

DE ZEE zoekt vrijwilligers!

De Zee is in aantocht!
Wij zoeken vrijwilligers!


***

De Zee Oostende vzw, in samenwerking met Mu.ZEE en Toerisme Oostende, organiseert van 23 oktober 2014 tot 19 april 2015 de tentoonstelling 'De Zee - salut d'honneur Jan Hoet', een kunstevenement op verscheidene locaties in Oostende, waaronder Mu.ZEE, Thermae Palace, Kapucijnenkerk, Ensorhuis, De Grote Post en Cinema Capitole. Jan Hoet, curator... van 'De Zee', tekende de lijnen uit voor deze tentoonstelling, waarin hij unieke nationale en internationale, historische én hedendaagse kunstwerken wilde samenbrengen rond het thema van de zee. De tentoonstelling wordt na het heengaan van Jan Hoet verder uitgewerkt als eerbetoon. Naast de tentoonstelling zijn er bijkomend verschillende activiteiten die een hommage brengen aan het werk en de persoon van Jan Hoet.

Functieomschrijving:
De Zee vzw zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten voor de tentoonstelling 'De Zee - salut d’honneur Jan Hoet'. De tentoonstelling loopt van 23 oktober tot en met 19 april 2015 op verschillende locaties in Oostende. Voel jij je geroepen om deel te zijn van dit bijzonder evenement aan zee en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken suppoosten, permanentiehouders en onthaalmedewerkers, dit voor zowel tijdens de openingsuren van de tentoonstelling als tijdens nocturnes, recepties en performances. Maak samen met ons van 'De Zee - salut d’honneur Jan Hoet' een onvergetelijke gebeurtenis.

Profiel:
- Je hebt een grote interesse voor kunst
- Je bent hartelijk, open, gemotiveerd en hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel
- Je bent flexibel (weekendwerk/avondwerk)
- Je werkt graag en goed in teamverband
- Je kan op vraag van de bezoeker meer informatie over de tentoonstelling geven: je spreekt naast Nederlands ook een mondje Engels en Frans
- Ervaring is niet vereist maar wel wenselijk

Aanbod:
Naast een ongelooflijke ervaring en de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van een groot kunstevenement, krijg je een vrijwilligersvergoeding en gratis toegang tot de tentoonstelling. Je bepaalt zelf hoe vaak je je kan inzetten.

Solliciteren:
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw motivatie en de periode waarin je beschikbaar bent tussen 20 oktober 2014 en 19 april 2015 naar nadia@toerisme-oostende.be!Overview news >>